Teraz jest 4 wrz 2010, o 08:55

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Jeśli założony przez Ciebie temat stąd znikł, to znaczy, że jednak pasował do któregoś forum i został tam przeniesiony. Albo, że naruszał regulamin i został skasowany. Poszukaj go, zanim założysz nowy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomysły na prezenty?
PostNapisane: 12 gru 2008, o 19:46 

innymi słowy, co chcielibyście dostać lub uważacie za fajny prezent, nie tylko na Gwiazdkę. :3

[ułatwilibyście mi życie, gdybyście napisali jakieś oryginalne pomysły, bo temat założyłam trochę dlatego, że szukam inspiracji do prezentów dla innych. ale nie sugerujcie mi niczego ręcznie robionego, bo nie umiem]

I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Your tears are all the pay I'll ever need.

johari window

Tytuł: Re: Pomysły na prezenty?
PostNapisane: 12 gru 2008, o 19:55 

Właściwie jeszcze nie wiem co chcę na święta.. Gdyby była jakaś nowa książka Kejt, to od razu bym wiedziała, ale tak to e.. :mrgreen: Naprawdę nie mam pojęcia. Mp3 nie chcę, bo mam, a poza tym niekoniecznie jest mi do szczęścia potrzebny. To samo jest z Ipodami, Mp4 itp. Płyt też niekoniecznie, gdyż rzadko słucham. Książki? Oo, tak, ale jakie? Ciuchy? Niedawno byłam na zakupach w Zielonej Górze, więc ciuchów mam pod dostatkiem.. Nie wiem, nie wiem, może potem coś wymyślę.

PostNapisane: 12 gru 2008, o 20:05 

Ksiązki to dla mnie bardzo dobry prezent, zwłaszcza, że sama je zwykle wybieram. Ale ostatnio cierpię na brak pomysłow na wybór książek, tak jak Gosia.
Ciuchy-średnio mi pasują, bo nie każdy utrafi w mój gust. Chcę też dostać ciężarówkę skarpetek, bo cały czas mi się drą, gubią i przecierają.
Mp3 itp. mogłabym dostać, ale obejdę się na razie, więc mieć nie muszę. mógłby być nowy telefon. Nie nowy w sensie "ten najdroższy, najlepszy i bajerancki". Bardziej chodzi mi o taki, który jeszcze w pełni działa xP
Albo zasponsorowanie wyjazdu, na który namawia mnie koleżanka...

PostNapisane: 13 gru 2008, o 18:10 

Jesli chodzi o prezenty to oczywiście zalezy dla kogo.
Ze mną akurat nie ma problemu, bo żeby doprowadzić mnie prezentem do pełni szczęscia, wystarczy kupić mi książkę lub płytę (na które zawsze mam parcie xP). Osoba, która mnie zna z wyborem na pewno problemu by nie miała, a i wybór dziedzin, które mnie interesują i gatunków muzycznych jest przeogromny.

Ale to takie banalne, oprócz tego uważam za fajne prezenty różnego rodzaju koraliki, których jestem zbieraczem. takie raczej w etnicznym stylu, drewniane - wiadomo ocb.
Poza tym doskonały pomysł (dla bliskiego znajomego) to bilet na jakiś koncert lub impreze, sprawdza się tylko dla najblizszych osób, które mają takie upodobania jak my, bo sami musimy z nim iść, czyli musi sie coś podobać zarówno osobie obdarowującej i obdarowanej. Ale ma to taki plus, ze ten prezent robimy także sobie i fundujemy sobie dobre towarzystwo na dobrej imprezie. ^^

PostNapisane: 13 gru 2008, o 18:19 

Ja praktycznie zawsze dostaję książki. Sama wybieram te, które mi się podobają. Ostatnio mama pytała się mnie jakie chcę książki na Gwiazdkę- powiedziałam tytuły i takie potem dostanę.
Czasem też chcę jakąś fajną bluzkę lub bluzę, ale rzadko się to zdarza.
Od czasu do czasu wybiorę sobie też płytę CD.

PostNapisane: 13 gru 2008, o 19:08 

Najlepszy prezent, jest prezentem od serca. Własnoręcznie zrobiony. Zazwyczaj takie prezenty robią dzieci. Np. laurki, ewentualnie origami, figurki z papieru, i wiele, wiele innych.

PostNapisane: 13 gru 2008, o 19:12 

amorek napisał(a):
Najlepszy prezent, jest prezentem od serca. Własnoręcznie zrobiony. Zazwyczaj takie prezenty robią dzieci. Np. laurki, ewentualnie origami, figurki z papieru, i wiele, wiele innych.

O tak! Moja babcia do dziś trzyma w swojej szufladzie różne laurki i obrazki, które dla niej kiedyś narysowałam.

PostNapisane: 13 gru 2008, o 19:16 

Julia11 napisał(a):
amorek napisał(a):

O tak! Moja babcia do dziś trzyma w swojej szufladzie różne laurki i obrazki, które dla niej kiedyś narysowałam.

Dokładnie. Od pewnego czasu, czuję, żę się dogadamy ;>

PostNapisane: 13 gru 2008, o 21:35 

Moje pomysły na prezenty są generalnie nie do zrealizowania, więc może nie będę ich tutaj wypisywać...
Tak z bardziej przyziemnych, jakby to mogła określić, prezentów chciałabym dostać:
-płyytyy, bo muzyka to moje drugie życie.
-jakaś oryginalna książka.
-jakieś dziwadełko, czyli rzecz która kompletnie mi się nie przyda, ale kiedy tylko na nią spojrzę będę chichotać :)
-bilet na koncert lubianego przeze mnie zespołu, albo bilet do teatru, czy też kina... ale to trzeba kogoś dobrze znać, by wybrać coś takiego.
-generalnie coś oryginalnego, czego nikt inny mieć nie będzie!

PostNapisane: 14 gru 2008, o 07:46 

Ja mam tylko jedno, nie realne marzenie, żeby moja miłość została odwzajemniona ;>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]